Agentia Bona Mia - Recrutare si plasare personal: bona, baby sitter, menajera, ingrijire batrani

Home Info Familii Cerere Online Angajeaza-te Contact
Babysitting Menaj Ingrijire batrani
Scopul Nostru
Servicii
Selectie Personal
Sfaturi Utile
Cerere Online
2005-2019 Bona Mia
Created by Albert Design
Sfaturi Utile
EVALUEAZA CU ATENTIE BONA

            Cere cv- ul si o lista de recomandari. Ca parinte este bine sa stii de cati copii este bona capabila sa aiba grija. A-i cere unei bone sa aiba grija de mai multi copii decat se simte capabila inseamna sa faci compromisuri legate de siguranta copiilor – bona nu poate fi in mai multe locuri deodata. Uneori este mai bine sa angajezi mai multe persoane pentru a avea garantia sigurantei.
            Intervieveaza personal mai multe candidate la postul de bona si alege sa colaborezi cu o persoana care iti face placere.
            La interviu subliniaza care sunt atributiile bonei si discuta o situatie de urgenta imaginara si cum ar reactiona ea. Intreaba cum gestioneaza comportamentele nedorite ale copilului si care considera ea ca sunt acestea. Cand te-ai decis asupra unei persoane discuta  programul si salariul pentru munca depusa. Noteaza-ti adresa, numarul de telefon, CNP-ul. Ca parinte vrei sa asiguri o ingrijire de calitate pentru copilul tau.
            Verifica referintele bonei, discuta cu agentia daca a luat legatura cu fostii angajatori sau cu orice alta persoana care poate da referinte. Inainte de a angaja pe cineva  care sa iti supravegheze copiii asigura-te ca ea este o persoana matura, experimentata si ca este cu adevarat interesata de lucrul cu copiii.


Pentru a transmite o cerere va rugam sa completati formularul
CERERE ON-LINE
Agentia Bona Mia - Recrutare si plasare personal: bona, baby sitter, menajere, ingrijire batrani, Cursuri bona
Acasa  Cerere Online  |  Parteneri  |  Contact  |  Harta Site  

eBona Senior CARE Cursuri administrator bloc Administrare imobile Bucuresti Bona Bucuresti Menajera Bucuresti
Utile:

| Ebona.ro

Servicii